standaard

Plaatje Link Header tekst
Sub tekst
1   Geluiddempende Isolatie  Voor een betere leefomgeving
2   Thermische Isolatie  Voorkomt warmteverlies en condensatie
3   "Afspraak is afspraak"
4   "Wij  staan voor kwaliteit en service"

IsoAir Nieuws

Wat draagt Isoair bij aan de bouw van het nieuwe hoofdkantoor van ING?

maandag 22 oktober 2018
In juni van dit jaar zijn de mannen van IsoAir v.d. Haterd gestart om hun bijdrage te leveren aan de tot stand koming van het nieuwe internationale hoofdkantoor van ING aan de Frankemaheerd in Amsterdam. Naar verwachting zullen ze eind 2018 de verwerking van 10000 m2 thermische isolatie en circa 500 m2 akoestische isolatie, in opdracht van Nijburg luchttechniek opleveren.

Hoofdkantoor ING wordt slimme duurzame campus
De ontwikkelaars hebben het kantoorgebouw in campusstijl ontworpen, wat onderlinge samenwerking en flexwerken bij de medewerkers stimuleert. Bij de bouw wordt gedeeltelijk gebruik gemaakt van circulair beton dat blijvend kan worden hergebruikt, zonder kwaliteitsverlies. Het dak van het kantoorgebouw wordt geheel bedekt met zonnepanelen, de technologie in het pand zorgt voor slim en duurzaam (energie)gebruik en draagt bij aan het creëren van gezonde werkplekken. De ambitie is om bij oplevering duurzaamheidslabel Breeam Outstanding te behalen.

Zo gaat het ING's hoofdkantoor eruit zienWe zijn trots dat we met IsoAir v.d. Haterd hier onderdeel van uit mogen maken en danken onze partner Nijburg voor het in onze firma gestelde vertrouwen.  Meer weten over de projecten van IsoAir? Bel of mail dan met Richard, via 06-53642956 of richard@isoair.nl
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn