standaard

Plaatje Link Header tekst
Sub tekst
1   Geluiddempende Isolatie  Voor een betere leefomgeving
2   Thermische Isolatie  Voorkomt warmteverlies en condensatie
3   "Afspraak is afspraak"
4   "Wij  staan voor kwaliteit en service"

IsoAir Nieuws

Duurzame isolatie draagt bij aan Breeam outstanding label voor gebouw Goede Doelen Loterijen

donderdag 11 januari 2018
 "Een project om trots op te zijn" geeft Richard van de Haterd van IsoAir aan. We hebben het dan over de realisatie van 3000 m2 isolatievan het Merk Paroc en 255 m2 Elastromeer hebben voor de renovatie en uitbreiding van het goede doelen loterijen gebouw. IsoAir v.d. Haterd voert dit project uit in samenwerking met Nijburg luchttechniek. Over het project:
Het gebouw van de Goede Doelen Loterijen moet een van de meest duurzaam gerenoveerde kantoren van Nederland worden. De ruim 500 medewerkers van drie loterijen (Nationale Postcode Loterij, VriendenLoterij en BankGiro Loterij) betrekken in 2018 dit nieuwe kantoor in Amsterdam. 
Bij de renovatie wordt gestreefd naar het hoogst haalbare duurzaamheidslabel: BREEAM Outstanding. Hiervoor wordt niet alleen gekeken naar duurzaamheidsaspecten in het ontwerp, zoals de uiteindelijke CO2-uitstoot van het gebouw. Ook aspecten als de component gerecyclede materialen en het bouwproces, inclusief de logistiek, tellen mee. Het ontwerp is van architectenbureau Benthem Crouwel, bekend van onder meer Station Rotterdam Centraal en het Stedelijk Museum in Amsterdam

Over Paroc:
De Paroc Group is een internationale fabrikant van steenwolisolatie. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Finland, we hebben productiefaciliteiten in vier landen en verkoopkantoren in 14 landen.

Als een pionier in de isolatie-industrie, streeft Paroc ernaar om de steeds veranderende eisen die de wereld vandaag stelt aan de omgevingen die we voor onszelf bouwen. Duurzame keuzes kunnen brandveilige, energiezuinige en comfortabele woon- en werkomgevingen verzekeren voor de toekomst.

Op deze manier werkt IsoAir mee aan een duurzame toekomst. Meer weten over de projecten van Richard en zijn medewerkers? Neem dan contact met hem op via 06-53642956 of richard@isoair.nl
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn